TEVREDENHEID

Referenties

De lessen die ik gezien heb, vond ik heel boeiend en waardevol voor de kinderen. Vooral de onderdelen vallen, tellen bij een pijntje en het onderdeel over pesten. Ik zie dat de kinderen het opgepikt hebben.

Gerlie Heemels

leerkracht groep 1

Basisschool de Kasteeltuin

-----

Met Willem werk ik met enige regelmaat samen. Willem is een inspirerende en creatieve weerbaarheidsdocent. Hij heeft een oprechte en bevlogen persoonlijkheid, wat het contact bevordert.

Hanneke Bonke

Docent Weerbaarheid

-----

Willem ken ik als een zeer betrouwbaar persoon, die zijn afspraken nakomt en veel verstand heeft van gevaarbeheersing en weerbaarheid.

Leo Verhoeven

Bureau Op Eigen Kracht

-----

Willem Vellema is een gedreven sensei die regelmatig zaken onderneemt om zichzelf te verbeteren. De meeste dingen hebben wel een link met karate, ik zou zeggen: Willem leeft karate!

Peter Manusiwa

Warehouse Associate bij Zebra Technologies

-----

Willem Vellema, als de come-back kid, die gezondheid en de weg naar herstel doorziet, doorleeft en nooit opgeeft in het belang van de ander, de groep, de maatschappij. Met intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen zet hij zich in voor de medemens, om die weerbaarder te maken, fysiek, mentaal en spiritueel. Nooit te moe om er voor een ander te zijn en vooral zelf altijd bereid nieuwe wegen te leren en oude ter discussie te stellen. Met behoud van alle normen en waarden die de budo in zich heeft op weg naar een betere toekomst voor ons allen.

Theo Wijlhuizen, internist

-----

In mijn jeugd ben ik jaren gepest. Niet door één of twee personen, maar door groepen van 30 man. Na een jaar training bij Willem durfden deze mensen mij al niet meer lastig te vallen. Na jaren training heeft het zelfs mijn leven gered tijdens een aanval met een mes. Dankjewel Willem, voor al die jaren gedeelde ervaring.

Sharon Louter, deelnemer

-----

Ik heb 16 jaar karate bij Willem getraind, hierbij kwamen fysieke en mentale weerbaarheid veel aan bod. Willem heeft veel ervaring met lesgeven en hij heeft zelf een uitgebreide achtergrond, dit komt allemaal in zijn lessen terug. Willem weet waar hij het over heeft en met de karatetrainingen waar ik deel van uitmaakte heeft hij kinderen ook echt weten te helpen.

Bas de Hoogen, deelnemer